Categorii


ProducatoriInformatii

Livrarea

 

Conditii de livrare

Dupa solicitarea online a produselor, veti fi notificat in urmatoarele 1-2 zile lucratoare (cu prioritate pe mail, in caz contrar printr-un mesaj pe mobil sau prin convorbire directa) cu privire la procesarea si expedierea comenzii. Cele 1-2 zile sunt necesare personalului sa preia datele din comanda dvs., sa le inregistreze, sa ambaleze produsele si sa expedieze pachetul.

Sunt disponibile in acest moment 2 modalitati de livrare a coletelor pe teritoriul Romaniei:

1. Prin Posta Romana, in sistem ramburs (cu plata la ridicarea coletului de la oficiul postal de care apartine adresa destinatarului). Durata de livrare este de 3 zile lucratoare  de la procesarea comenzii.

Foarte important! Coletele expediate prin Posta Romana nu sunt livrate la domiciliu! Ele se ridica de la oficiul postal de care apartineti in baza actului de identitate si a notificarii de la Posta, de aceea este  foarte important ca  adresa mentionata in comanda sa coincida cu cea din actul de identitate.  In cazul in care adresa de livrare nu este cea din actul de identitate va rugam precizati ca livrarea sa fie facuta pe POST RESTANT la Oficiul Postal de unde doriti sa ridicati coletul,foarte inportant este sa stiti numarul oficiului postal(Exemplu: Adresa Post Restant Op-1) Pentru siguranta va rugam dupa primirea e-mailului de expediere dupa 4 zile prezentati-va la posta de care apartineti pentru ridicarea coletului deaorece din diferite motive se intimpla ca instiintarea sa nu mai ajunga in cutia voastra postala.

2. Prin Curierat rapid, disponibil pentru livrari in toata tara, serviciu asigurat de firma de curierat Urgent Curier. Coletul va merge la adresa mentionata in comanda si va fi inmanat personal destinatarului de catre curier. 
Durata de livrare este de 24 de ore de la expedierea comenzii.

Taxele de livrare se vor adauga la valoarea cumulata a produselor solicitate, astfel incat pretul achitat de dvs. la ghiseul postal sau la curier pentru a intra in posesia pachetului va reprezenta costul cumulat al produselor, plus taxele de livrare.

Nu ne asumam raspunderea pentru eventuale intarzieri datorate conditiilor meteo sau altor cauze ce tin strict de serviciul de livrare al Postei Romane sau al firmei de curierat.

Cos Cumparaturi

Nu aveti produse in cos

FirmeNewsletter