Categorii


ProducatoriInformatii

Despre Mac Cosmetics

    Povestea cosmeticelor M.A.C. incepe in 1984, la Toronto, in Canada, cand un fotograf de moda, Frank Toska, si un make-up artist, Frank Angelo, au lansat un nou concept de produse de machiaj. Concepute initial in bucataria make-up artistului si fotografului Frank Toskan, M.A.C. a reprezentat o adevarata forta in industria frumusetii. Acesta si-a creat propria gama de produse cosmetice profesionale pentru ca nu era multumit de calitatea produselor disponibile pe piata la acea vreme. Astfel, brandul a intrat pe piata in 1985, fiind creat special pentru a veni in ajutorul make-up artistilor profesionisti .  La origine, noile cosmetice se adresau in special profesionistilor din industria frumusetii. In timp au devenit accesibile publicului larg. Primul magazin M.A.C. a fost deschis in 1991, in Greenwich Village, New York. Intr-un timp relativ scurt, 26 de ani, Makeup Artistry Cosmetics au cucerit definitiv si irevocabil inimile consumatorilor de machiaj din toata lumea. Orice make-up artist care se respecta lucreaza cu M.A.C., un fotomodel sau o celebritate apeleaza la M.A.C. cand trebuie sa arate impecabil.

    M.A.C. (Makeup Art Cosmetics) este lider mondial pe piata producatorilor de produse cosmetice profesionale vandute in peste 60 de tari din lumea intreaga. Gratie produselor de o calitate exceptionala folosite cu succes in industria filmului si a televiziunii, M.A.C. este un trendsetter in industria frumusetii, recunoscut de majoritatea vedetelor de prima mana si de make-up artistii profesionisti.

M.A.C. - Makeup Art Cosmetics

    Privind cu atentie lista de lansari ale produselor cosmetice, in ultimii ani, putem observa ca firmele care se respecta au creat si creeaza in continuare produse concepute pentru a se adapxa oricarui tip de ten si in orice conditii, pentru o metamorfoza desavarsita. 

    Fiind cel mai influent brand din lume, M.A.C. (Makeup Art Cosmetics) este lider mondial pe piata producatorilor de produse cosmetice profesionale vandute in peste 60 de tari din lumea intreaga. Gratie produselor de o calitate excepxionala folosite cu succes in industria filmului si a televiziunii, M.A.C. este un trendsetter in industria frumusetii, recunoscut de majoritatea vedetelor de prima mana si de make-up artistii profesionisti.

M.A.C. - Makeup Art Cosmetics

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Surprinzator, aceste produse „de nepretuit” sunt comercializate la un pret mediu comparativ cu cel al cosmeticelor de lux, desi calitatea ireprosabila a produselor M.A.C. o depaseste cu mult pe cea a cosmeticelor mai scumpe, ambalate luxos si elegant. Designul produselor este unul relativ simplu, compania punand accent mai degraba pe continut si pe calitatea produsului. 
Produsele miraculoase sunt renumite pentru acoperirea excelenta, si pentru gama de culori extrem de variata a fardurilor de ochi, de obraz si a rujurilor. Paleta de culori este atat de diversificata incat ai impresia ca nu poti alege, pur si simplu nu te poti hotari. Un adevarat paradis al culorilor!

MAC COSMETICS vine in Romania!

    O colectie de culori, produse si ustensile care sa satisfaca nevoile profesionistilor si care sa fie compatibile cu lumina reflectoarelor sau cea din studiouri. De atunci si pana in ziua de azi, produsele M.A.C. Sunt extrem de cautate si apreciate, castigand din ce in ce mai mult teren la nivel mondial.

   Produsele M.A.C. reprezinta o fuziune remarcabila intre formule profesionale, arta, culori si maiestrie. De la rujuri si mascara la fond de ten si pensule, produse remarcabile, initiative sociale si un spirit unic, individualist, M.A.C. continua sa atraga clienti din toate rasele, indiferent de sex si varsta din lumea intreaga.

 

    Make up Art Cosmetics (M•A•C), unul dintre brand-urile preferate ale vedetelor de la Hollywood in materie de machiaj, vine si in Romania.  

 

Cos Cumparaturi

Nu aveti produse in cos

FirmeNewsletter